BDMV - Gerechtsdeurwaarders Antwerpen
Links

Gerechtsdeurwaarders Gerechtsdeurwaarders (http://www.gerechtsdeurwaarders.be)
De Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders van België.

Ga naar website >>
Antwerpen.be Antwerpen.be (http://www.antwerpen.be)
In 10 thema's, van 'Bestuur en loket' tot 'Hulpdiensten en veiligheid', vindt u alle informatie voor bewoners van de stad Antwerpen.
Maar misschien gebruikt u liever de 'zoek' of de 'A tot Z' om bij de gezochte informatie uit te komen? Of bekijkt u de zaken graag vanuit uw eigen district? Dat kan ook.

Ga naar website >>
CVG Conferentie van Vlaamse deurwaarders (http://www.cvg.be)
De vereniging heeft tot doel de vereniging van de beroepsbelangen van de Vlaamse gerechtsdeurwaarders in de meest ruime zin, de bevordering en positionering van de professionele uitstraling van het ambt van gerechtsdeurwaarders in de politieke, sociale, administratieve en culturele milieus, de coördinatie van de institutionele communicatie, zowel intern als extern, met alle overheden en met de media, het organiseren van de voorlichting in het Vlaamse landsgedeelte door middel van publicaties en colloquia en een adviserende rol in het kader van de huidige en toekomstige wetgeving.

Ga naar website >>
AntwerPen AntwerPen (http://www.parkereninantwerpen.be)
Op deze site vindt u alle informatie over parkeren in Antwerpen. Deze site leidt u langs de parkeerroutes en vertellen u waar u voor welke prijs kan parkeren. Ook voor alle administratieve vragen i.v.m. parkeren in Antwerpen kan u terecht op de Frequently Asked Questions sectie van het Parkeerbedrijf .

Ga naar website >>
Golden Pages Golden Pages (http://www.yellowpages.be)

Ga naar website >>
Orde van de Balie Antwerpen
Orde van Advocaten
te Antwerpen
Orde van Advocaten te Antwerpen (http://www.balieantwerpen.be)
Sinds de wet van 4 juli 2001 (B.S. 25.07.2001) is de Orde van Vlaamse Balies een feit. Hoewel ze reeds vanaf 7 februari 1998 als 'Vereniging' actief was, is de OVB sinds 1 mei 2002 (inwerkingtreding K.B. 17.02.2002) ook operationeel.

Ga naar website >>
GGN Nederland GGN - (http://www.ggn.nl)
De aangesloten GGN kantoren vormen al jarenlang de toonaangevende incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Sinds 2002 zijn zij met ruim 30 vestigingen gezamenlijk actief door het hele land onder de naam GGN. Door deze regionale oorsprong beschikt GGN over gedegen kennis van de lokale markten.

Ga naar website >>
Alain Van der Steichel -
Alain Van Der Steichel Lic. Jur. Opleiding: Universiteit Antwerpen, licentiaat in de rechten, 1992. Stage 1992 - 1995 Kandidaat gerechtsdeurwaarder sinds 1995

Telefonisch op +32 475 28 54 07 of via e-mail alain.vandersteichel@skynet.be

Publicaties Alain Van der Steichel >>
  Cegeka - (http://www.cegeka.be)

Cegeka
is een snelgroeiend ICT-bedrijf met hoofdzetel in Hasselt. Ons doel? Top 5 Benelux.

Als lokale ICT-dienstenverlener en solutionintegrator helpen we u bij de hele ICT-waardeketen: implementatie en integratie van infrastructuuroplossingen, ontwikkeling en implementatie van software en zelfs het volledige beheer van uw ICT.

Zo beantwoorden we aan de uitdagingen van klanten uit de gezondheidszorg, sociale zekerheid, retail, overheid, industrie, logistieke en financiële sector. We werken met u samen in verschillende vormen: van IT-consultancy en detachering, over projecten tot en met strategic outsourcing.

Ga naar website >>