BDMV - Gerechtsdeurwaarders Antwerpen
BDMV Legal Notices

Disclaimer

Gebruik van deze website www.bdmv.eu is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Onderstaande bepalingen hebben tot doel de voorwaarden te omschrijven waaronder BDMV u toegang tot haar website verleent.
Dit betekent automatisch dat de gebruiker met alle onderstaande voorwaarden op deze webpagina instemt zodra hij de website consulteert.

- De website is bestemd voor het verstrekken van louter indicatieve informatie aan de gebruiker.


BDMV geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website, wordt door BDMV  uitdrukkelijk afgewezen. Elk gebruik dat U derhalve maakt van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.
Productwijzigingen van welke aard ook zijn steeds mogelijk én kunnen geschieden zonder voorafgaande kennisgeving. Vraag BDMV steeds naar een schriftelijke bevestiging van de meest recente informatie (vb. per e-mail) onder de vorm van een offerte.

- Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

- Deze website bevat hyperlinks naar andere websites en verwijzingen naar andere informatiebronnen. Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die geen eigendom van BDMV zijn, zijn slechts opgenomen ter informatieve titel voor de gebruiker van de website. BDMV is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. BDMV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen. BDMV is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen. BDMV controleert deze websites en de informatie die zich daarop bevindt niet en kan dus geen enkele garantie bieden aangaande de kwaliteit en/of volledigheid van deze informatie.Privacy Statement


Bij BDMV beschermen wij de privacy van onze klanten en prospects. Als u onze website bezoekt, kan u ons bepaalde informatie toesturen zoals naam en adres. Deze gegevens kunnen later gebruikt worden om met u te communiceren over bepaalde evenementen. Als u ervoor kiest om deze informatie met ons te delen, verzekert BDMV dat deze gegevens niet doelbewust zullen worden doorgegeven aan derden zonder uw voorafgaandelijke toestemming.
Trademarks

Alle vernoemde productnamen en handelsnamen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.